Dan's Birthday

PUBLICERAD:  2013-08-10 kl 16:17:59
 
Jahapp...då har sommaren börjat gå mot sitt slut här i Kanada. Igår firade vi Dans födelsedag och hans avskedsfest. Det var riktigt roligt och trevligt, alla hans nära och kära var samlade på ett och samma ställe. Vi var cirka 40 personer och Dan bjöd både på mat och dryck, till middag bjöds det på grillat och det fanns vin i överflöd ;-)
 
Just nu är jag och Anton lite ledsna, Dan och Miri åkte iväg för drygt en timme sedan och vi saknar dom redan. Tiden har gått så fort och det känns nästan lite overkligt att vår tid här är snart över. Vi har varit med om så mycket, sett och upplevt mer än vi trodde var möjligt. Dans familj och vänner har verkligen tagit hand om oss på bästa sätt och vi är evigt tacksamma för det. För alla er som inte varit i Kanada är det ett måste att besöka. Kanada har allting, en fantastisk natur, otroligt vänliga människor, vin och varma somrar ;-)
 
I helgen jobbar vi våra två sista pass på gården och åker på onsdag ner mot sydligare breddgrader. På onsdag morgon landar vi på Los Angeles internationella flygplats och ska därefter ta vår hyrbil och styra den mot Las Vegas! 
 
Hoppas ni alla har det bra där hemma. Vi tänker och saknar er massor.Ditt namn:
  Kom ihåg mig?

Din e-mailadress: (publiceras ej)


Din blogg:Din kommentar: