The wedding, kubb & yaniv.

PUBLICERAD:  2013-06-27 kl 16:23:00
 
Hej igen. De första tre bilderna är, som ni säkert förstår, från ett bröllop. Bilderna togs i lördags och det var första gången vi arbetade på ett bröllop här på vingården - sjukt kul! Nu till helgen är det inget bröllop men vi har ett event på lördag, Sparta 200 år. Sparta är den lilla by som vingården befinner sig i och det finns hela 300 människor som bor här (plus/minus 30 människor)! Till eventet har 300 tackat ja så det blir kul att se Sparta-befolkningen. De andra bilderna visar hur vi lär familjen Quai att spela kubb. Dom trodde att vi hittade på reglerna... De sista tre bilderna är från när vi spelade kortspelet yaniv, något jag rekommenderar samtliga att spela om ni inte testat det!
 
Igår var vi i Toronto, vilket var riktigt kul! Det var 29 grader och helsol, tror ni vi svettades? Idag hade vi tänkt arbeta på vinfältet men dessvärre regnar det..så det blir nog att åka till stooorschtaaan London som är cirka 45 minuter härifrån.
 
Mångra kramar hem. Tjingeliplingplong!


This is Sparta!

PUBLICERAD:  2013-06-26 kl 00:13:22
 
HEJ BLOGGEN!!..Och hej alla där hemma ;) Vi tänker på er och saknar er. Jag och Anton har det helt fantastiskt här, Dans familj är väldigt trevliga och vi känner oss som hemma. Vi har jobbat två dagar på vinfältet och en dag på ett bröllop, laddar upp några bilder från det senare. I detta nu lagar vi middag - köttbullar och spaghetti! Dom som bor här i ju faktiskt halv-italienare. Efter det ska vi nog ta ett dopp i jacuzzin som vi städade igår och sen blir det nog en tidig kväll då vi ska upp tidigt imorgon. Vi har planerat att åka iväg vid 7-tiden mot Toronto för att umgås med Dans syster och hennes pojkvän samt se Toronto och möjligtvis gå på zoo (om anton får sin vilja igenom...). 
 
Många pussar och kramar. HAADEEE