Stek

Hej hej=)
Vi vill forst och framst passa pa och gratta varan fina JULIA LINDGREN som fyller 20 bast idag. Stort grattis vannen!

Klockan ar 18.00 har i Phiphi och vi sitter och ska boka resan harifran till Phuket. Idag har vi stekt med alla stekare pa ett dagspoolparty vid stranden. Riiiktigt treevligt som man skulle ha sagt i sthlm.
 Vi aker imorgonbitti och stannar dar till den 16e da vi aker till bangkok. Laste dock just ett varningsmail fran pappa G att det ar knivar i omlopp och att ambassaden varnar oss turister for en stor demonstration precis da vi ska dit. Nog ar det typiskt en sjalv. Sa jag hoppas att vi kommer hem som planerat!


Laddar upp nagra bild har fran phiphi. Ps. taget med hellans partykamera som borjar sjunga pa sista versen. Sa mamma om du laser detta, leta garna fram forsakringen Ds.


Har hade helena slagit huvet i en klippa pga. en stor vag i en grotta, illamaendet och diverse skumt beteende kom inte forran nagra timmar. Hjarnskakning ar fragan? Trots enbart vatten var iaf livet en fest. Har med tva kompisar som vi traffade redan pa bali


Vi testade pa phi phis uteliv pa riktigt forst igar. langbord pa hotellet med dessa sthlmare, sedan utgang pa rolling stones och till sist strandfest. dock stanger strandfesterna tidigt har pga nagon skottlossning (?) sa darfor borjar manga tydligen partajandet redan pa dagen vid poolen. Sjalva hanger vi inte alls med, vi ar vana kho pangang tempot. Ga upp fran stranden 6, kaka 10, ga ut 1 osvosv..

elin simmade och kirrade tva breezer. Riktigt kul poolparty! Nu ska vi kaka med ett gang och imorgon blir det att saga ett sorligt hejda till vacka, harliga phiphi island.

KRAMAR
mest pa julia!



Kommentarer
Postat av: Papa G

Å vad tusan är en stekare?

2010-03-13 @ 18:27:24
Postat av: zola

hahahhahaha klockren kommentar från gugge!

2010-03-14 @ 00:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0