Inte länge kvar asså..

Jajjeemänsan!! Nu är det bara 166 timmar kvar tills jag och kakan sitter på planet och dricker troligtvis ett glas rött och skålar för då är vi äntligen på väg ;D


och för alla flygrädda har jag mitt helt genialiska ordspråk som jag brukar intala mig själv 
"Störtar flygplanet så dör du. Omedelbart. Tack och lov för då hinner man inte känna någon smärta"
-elin


damaged goods

Sitter och deglar över klänningar, kjolar,linnen, skor ja you name it... Ögongodis kallas det. Får en otrolig lust att klicka hem diverse sommarkläder nu MEN köp där sägs det ju.Så hoppas Thailand har mer än felstavade Guccitröjor att erbjuda!

I övrigt så överlevde jag med nöd och näppe vaccinationen med min jobbarkompis C som moraliskt stöd! Sköterskan råkade sticka sig själv med nålen efter att hon stuckigt mig. Det var liksom spiken i kistan. Iet över Set. Så nu när jag väl svalt min stolthet kan jag ju meddela er att det är tur att dom är van vid folk som svimmar.
- helena

Lite närmare målet

På tisdag kväll anlände jag till den underbara staden uppsala. Känner mig som hemma här! Och igår var det fest på stocken, ahsum!!!!! Jag är inte alls bakis, men är verkligen inte sugen på fest nu...jag förstår verkligen inte hur jag och kakan ska överleva där borta i asien, då vi trogligtvis kommer festa dagar i sträck. Aja, HE KOMMER NOG GÅ BRA ÄNDÅ :D Sthlm nästa. pusshej

-elin

VACCINATION

Sprutor = blod = nålar = panik panik panik.

Jag har med åren fått en sån jävelusisk fobi för vanliga sprutor och allt som har med blod att göra. Töntigt, verkligen. Pappa säger jämt "sluta sjåpa dig" och om jag så kunde! Jag brukar försöka att spela cool i början. Men det slutar alltid med att han får följa med in då jag blir vit i facet och yr i skallen.
"Titta inte" säger sköterskan men vad hjälper väl det då jag ser rakt på en gubbe som får sprutan och gastar att han dör (!)

Jag ska alltså ta Hepatit A sprutan imorgon, hinner tydligen inte få B sprutan. Hoppas att jag ej får gulsot. Helst inte någon form av förgiftning heller.

Någon som vill vikariera för Pappa imorgon och skjutsa och följa mig till vårdcentralen? (A)
-helena

5e februari > BALI

Bokade resan till bali idag via www.airasia.com, är som lite skeptisk till att betala via internet..men jag gjorde det iaf. Anländer till bangkok den 4e feb, och åker vidare den 5e feb till bali! Så det blir att övernatta på flygplatsen, myyyyyyys. Och som jag skrev till helena efter jag bokat resan "Bali den 5e feb till 17e mars!!=D" fick som svar "hahaha det var då länge;)" joo, skrev som fel... VI kommer att vara där till den 17e februari. Jag längtar ihjäl mig


här är en bild för er som inte vet hur bali ser ut (syftar inte alls på mig själv..)-elin

 


BALI, here we come

Efter några om & men bokar vi Baliresan idag. Den 6e/2 åker vi dit.
Det slog mig häromdagen att vi inte är så spontana människor som jag trott. Igår natt väcktes jag av ett sms från elin där det stod
"Glöm ej fixa block och en penna".
Nej elin, det ska jag nog kunna fixa på tre veckor! Och jag har handlat upp halva apoteket känns det som OM vi skulle bli sjuka och OM någon skulle hålla på förblöda...

Den som har rekommendationer vart på Bali man ska åka/inte åka, kommentera!!
- helena

Visum?

Vi hade ju som planer på att lämna thailand runt den 13e februari, för att då besöka bali. Efter vårat möte med våra gamla förfäder (dom är oroliga för bombattentat i bali) så tänkte vi att vi kanske skaffar turistvisum istället för att åka till bali! Ringde nyss visum direkt, och som inte alla vet har jag ju jobbat som telefonförsäljare och alltid sagt "Hej jag heter elin och ringer från pocketklubben" när någon lyft luren på andra sidan... tillbaka till samtalet med visum direkt.. "Hej, visum direkt", "Hej, det här var elin och jag ringer från pocketklubben". Helt tyst. Gud så jag skämdes..

Men aja, det kostar 890 kr för två st visum...vettetusan om det blir bali eller visum. Måste ta ett snack med THE COOKIE!
- elin

Mötet öppnat.

Thailandsbloggen öppen, check! Sitter i Elins rum och kollar bilder och drömmer oss bort. Pappa har varit här ikväll på middag och möte, ha,ha. Han och elins pappa Tomas har mest berättat om allt vi ska akta oss för och vad vi INTE ska göra. (Där av en något intern header).
För att förhindra att gugge och tomas dyker upp och letar rätt på Elin och Helena, 20 vårar så tänkte vi skriva nåra rader ibland att vi minsann lever&mår!

Vi åker till Thailand den 3efebruari och  dyker(förhoppningsvis) upp i Sthlm igen den 17e mars. Elin har med sig sin systemkamera så vi lägger väl in nån bild nu och då och skriver nån rad mellan kokosdrinkarna!

Mötet avslutat.
- helena


RSS 2.0