Re:earth festival!

Nu har vi varit en svangom till koh samui (bara 45 min med bat fran koh phangan) for att ga pa Re:earth festivalen har, som nagra svenskar annordnat! Det har varit jakligt ball!!
Klockan e nu fem over elva sa vi ska snart bege oss till Koh phangan igen, till varat kare hotellrum!
Ha det gott dar hemma! Pussar och kramar

-El och Hell

och lite fest pa det


forfestade med ett harligt gang fran BORAAAS eller! Helt plotsligt kom en in med en blackfisk.
vi drev norrlandskan till sin hojd. Kom pa en snapsvisa som lod "alg och ko och ren och vaaaarg, i skellefte har vi en hockeysaaarg, SKAL!" dom skalade och sjong for fulla muggars i tron om att vi norrlanningar aven akte skoter till jobbet.


buckets!


eld limbo
ps. vi gav upp efter detta steg

akte till halfmoonparty mitt ute i djungeln med flera tusen pers. awsome!!

idag har vi legat pa stranden, lunchat, tagit massage och nu blire en nap och ikvall ar det party!

Koh Samui till Koh Phangan


Pa relax resort hade vi en kompis som vaktade varan dorr. Sjysst!


Forsta dagen pa Koh Phangan


The cookie far lite saltvatten i ogat. "Aj" sager hon.


Jag vet att ni blir jaaaaavligt avundsjuka nu


Horisonten


Har som en vana att ta bilder pa min skugga


6 DAGAR KVAR!!!!!

life is a beach=)

LEEV OCH MAAA!! Vi njuter iaf. Imorse nar jag klev utanfor dorren stod halva skelleftea dar utanfor kan man saga haha... Mycket sjukt! Man aker halva jordklotet och anda kommer skell ifatt en=) Men det var kul
Vi drog vidare till Kho phangang och har borjar fullmoonveckan sa snart efter nagra lugna dagar pa playan med god mat, vatten och somn ar vi redo igen!

Det roligaste av allt ar att vara balipolers funderar pa att boka om sina biljetter och aka hit till thai ist for att vara kvar pa bali.

hellans balibilder!

Hello everyone! Jag och El som vi kallar henne, sitter pa ett internetcafe nu och dricker varsin starbucks kaffe;) Hotellens kaffe ar ingen direkt hojdare!

Har skaffat mig en kabel till min inte alltfor graciosa digitalkamera nu. Saaa har kommer mer bilder! (sorry mamma, pappa osv) for det ar inga naturbilder direkt. hehe


efter 12 h resande landade vi i bankok. kandes som att vaskan var ute och gick med mig, trodde jag packat lite men tydligen INTE!


red elefanter och hux flux hoppade elefantskotaren av


en hydda ute i skogen dar man plockade kaffe , choklad, ingefara, vaniljstang osvosv riiktigt coolt for kvinnan har satt och malde det!


surflektionen innan vi gick pa vagorna!


new zeeland, sweden, califorinia usa

poolparty pa ett lyxhotell dar alla australiensare bodde eftersom det var sa billigt enl dom... sjalva bodde vi pa ett king hotell dar det kostade typ 50 kr natten och alla som bodde dar blev  som en familj =))


en som sag ut exakt som david hasselhoff pa tiden han var med i baywatch. bilden kanske blev sadar men jag lovar att i verkligheten var det javlart likt pa pricken


varning for kansliga foraldrar hohoo men pa bpuntys dansade man ibland i burar i taken kan lata markligt men det var skoj =))


varldens harligaste restaurang vid vattnet, har med tva svenskar fran hotellet. as skona soffor, elin somnade en gang pa riktigt efter enbart vatten.

tog en avighet att ladda upp sa blir inge mer bilder just nu men
ska ga och valja restaurang nu. italienskt eller seafood?/ HA DET KANON och kramar!Kuta till Koh Samui


Poolparty pa Kuta:)


Hej Thailand!


Rehab i Koh Samui!


Eller?


Ja, det blir det :)


byebye bali

Sitter pa balis flygplats nu for vi ska till Thailand. Tva underbara (!!) veckor har vi haft har och det ar ju nastan sa man kan falla en tar! Kommer verkligen sakna detta, och vi vet att vi vill tillbaka. Fran forsta dagen vi sag skylten "everyday is a hollyday!" visste vi :)


OKEJ thailand here we come! Vi hors!!

Kuta surfbeach baby

Forra veckan var sa fullt av aktiviteter att vi var helt slut pa kvallen.. vara mobiler och vackare pajade sa vi litade pa att tupparna vackte oss halv sju ;)

Nu ar vi pa Kuta dar de stora partyklubbarna ar och alla turister! Man gar ut kl 1-2 pa natten (!) och kan dansa till kl 8 om man sa vill! Lite skillnad fran skelltown maste jag ju saga. Valdigt roligt har vi just nu:)

Imorse gick vi upp tidigt och surfade och vi ar helt fralsta! Vi stod efter forsta forsoket (maste vara all snowboarding hemma!) Tog de storsta vagorna ocksa och den kanslan ar nastan beroendeframkallande. Imorgon ska vi hyra en brada hela dagen. Nu ar vi har for att svalka oss under den starkaste soltimmen.

Har dessvarre med mig allt utom min kamera sladd. maste kopa en ny for vi tar bilder pa kvallarna och pa stranden med min eftersom vi inte ar lika radd om den... sa elin uppdaterar med hennes finkamera ist :)

KRAM PA ER !!

"Prace the lord"


Här har vi ett kort från när vi hälsade på en skola i norra bali. Vi gav dom böcker, för vi är reko människor!


Jag o kakan köpte en flaska rött och njöt av solnedgången.
Vi lär johan o joel att pruta. Gick väl sisådär. Den tredje killen sällskapet hette jimmy. Halmstadborna verkar inte ha så bra fantasi när det gäller namn..hehe

WARNING!
KäNSLIGA TITTARE SOM OGILLAR LåNGA TåR, TITTA INTE På NASTA BILD!!!

Här gör jag "tummen" upp.


Happy:)

lovelife

Hej! Sitter for tillfallet pa Norra Bali eftersom vi ska besoka en skola... impulsiva som vi backpackers ar! :)
Igar var en fantastisk dag och det kanns som att inga ord kan beskriva. Sag en sjuk begravningscermoni (!!), red pa elefanter i djungeln, besokte en kaffe och chokladfarm och fick se hela kaffeprocessen fran bona till drickbart! Besokte vulkanen och risfalten som var riiktigt coolt!

Sedan blev vi bjudna av en fattig (men rika i hjartat) pa balinesisk middag eftersom de sa att de kande varan good karma. De gjorde en riktig fest av att de kom tva vasterlanningar till deras by sa man at pa en matta pa golvet med endast hogerhanden!

Imorgon aker vi till Kuta for att leva som tva turister igen! Men det har ar absolut det haftigaste vi varit med om.

Hors kanske om nagra dagar.. KRAMAR!
H & E !

Resa genom bali


Här testar helena & jag på att rida elefanter i djungeln! Det var en otrolig upplevelse trots att jag var rääädd, naaaaken, expooosed i början av turen.


Det här var ju bara helt sjukt..en begravningsceremoni där apan har en stor gummisnopp. Haha, jag dog..


Det är otroligt vackert här på bali när det är regnperiod. Här ovan ett montage av ett risfält.
(Försokte låta lite mer formell då Helena berättade att hennes släkt läser denna blogg)


Sa otroligt ballt detta var!!!!! Hembjuden av en balines och åt familjemiddag med dom, observera att man åt bara med sin högra hand!!!!


Some pics


Helena holl pa att frysa ihjal inne pa arlanda, sa bartendern gav oss nagot att bita i!


De reko buddisterna offrar till buddah varje dag, och det gor dom pa detta vise! (om man ar hungrig kan man ofta hitta nagra riskorn)


Helena, Jarnt(eller hur man nu stavar) och jag utanfor varan bungalow.


Efter en dag pa stranden, lite fynd pa minimarket, och en lang harlig dusch ska vi nu bege oss mot havet och hitta en fin restaurang!

- The bisquit and The cookie

FROM BALI WITH LOVE

HEJ allesammans!
Ar inne pa andra dygnet har pa Bali och det ar rent ut sagt helt fantastiskt! Ska uppdatera lite : (Kom pa att vi kanske borde meddela att vi lever & mar internetsuget ar inte pa topp annars)

Flygresan - Gick finemang, satt bredvid en otroligt pratsam glassforsaljare fran Sthlm samt en australiensare som for ovrigt trodde att vi gick omkring bland isbjornar i Sverige

Boende: Vi bor just nu i en stad som heter Sanur och det ar lugnt och jattevackert har, inte sa mycket turister heller. Ar billigt, nara stranden. underbar hotellfrukost...

Vader: Ar ungefar 32 grader varmt och soligt. Ar dock regnperiod sa det kommer oftast en skur pa eftermiddagen. Da tar vi en massage under en bungalow; kanns for ovrigt nastan hemskt for det kostar ca 30 svenska kr for en timmes helkroppsmassage!!1 
 
Sa Just nu ar det lugna puckar med vita lugna strander god mat och vila. Imorgon ska vi sjukt nog pa en begravningsfest (!). Buddisterna dansar och firar eftersom den avlidne kommer till paradiset. Vi ska aven se en vulkan, rida pa elefanter och annat kulturellt:-)

Om nagra dagar aker vi till Kuta, dar ar det mycket turister, ungdomar & nattliv
Nu ska vi leta upp nagon bra restaurang, HA DET SA BRA ALLIHOPA SA HORS VI!!
KRAMAR
Fran Elin (alla utalar Alien har) och Helena

SKY CITY

Godmorgon! Jag och Elin möttes upp för en liten stund sedan och har precis checkat in våra monster ryggsäckar. Kvar är två taggade brudar med leggins, linnen och tygskor! Känns som att ingen undgår vad det är frågan om ;-)

Morgonen började 04.30. Pappa skulle hämta mig 05.30 så klädd och klar stod jag och trampade innanför dörren. Klockan blev kvart i och pappa hade ännu inte dykt upp. Bör tilläggas att han aldrig varit sen till något i hela sitt liv så jag blev en aning panikslagen. Tillslut kom han och ursäktade sig med en plötslig magkatarr.
Det blev bråda tider och Gugge körde fortare än nånsin och i sista minuten checkade jag in på Falmark. Ombord på planet pustar jag ut men så släcks hela planet ner. Tekniskt fel säger de i högtalarna. Typiskt! Eftersom det inte är helt ovanligt att sånt här drabbar mig när jag flyger hade jag såklart bokat morgonplanet. Så trots att planet blev rätt försenat är vi i god tid och ska snart ta en fika (stor kaffesluring!) här på Sky City! :-)
- helena


Godmorgeeen! Inte har det blivit mycket sömn inatt inte..Jag och syrran gick och la oss vid tolv, somnade typ ett, vaknade klockan två av att nina kommit hem och ville berätta om sin partykväll. Vaknade sedan av att väckarklockan ringde 06.30, inte OKEJ! Hade bråttom och skulle göra frukost och kaffe (VIKTIGT!). Men såklart ska nerverna testas och det var kolsvart i hela korridoren, strömavbrott...Men allt löste sig precis som för kakan;) som förövrigt har packat med ALLDELENS för mkt hårprodukter. Hennes väska vägde runt 11 kg.
Hasta la vista baby, moscow here we come ;)
-elin


resfeber

Okej! Hade tänkt att inte bombardera bloggen med massa "snart åker vi!!" inlägg men jag kan inte riktigt låta bli. Jag har en sån fruktansvärd resfeber. Som vanligt tror jag att jag är kolugn in i det sista. Undrar om detta beror på alla "akta er för bomber & granater", "lita inte på en kotte" "akta er för ormar-i-vattnet" fraser jag hört senaste dagarna?

FÖR imorgon bär det av. Morgonflyget från Skellefteå till Sthlm, därefter flyg till Moskva där vi ska hänga i cirkus tre timmar, kan bli trevligt! (?).  Vi landar i bangkok morgonen därpå och spenderar ett dygn där. Sedan lyfter planet mot BALI där vi lever loppans i två veckor för att sedan bege oss till Thailand i fyra veckor.
Den 17e mars landar vi i Sthlm och stannar hos min bror över helgen. Den 18e styr jag mina lagliga steg mot systembolaget. Och slutligen, den 20e dyker jag upp (brun så in i söndan annars då jäv..) i Skellefteåcity.SÅ LEV & MÅ, KIKA IN NU & DÅ, SKICKA MAIL ELLER KOMMENTERA!!
KRAMAR
- HELENA

RSS 2.0